am modificat contrastul la TV, la Bravia ai o optiune sa alegi ce scena vrei la imagine - am ales game, asta iti da un contrast de 90%. Va dati seama ca texturile nu mai erau spalacite, se vedea chiar frumos,dar parca ma durea capul dupa 10 minute de jucat. altfel tin contrastul la 60%.

Am jucat pe PS3
Eu astept sa iasa varianta finala sa vedem ce se imbunatateste. nu ne obliga nimeni sa cumparam un joc din prima zi cand apare. mai ales ca nu are multiplayer, putem sa il jucam oricand. Trebuie doar sa ne ferim de spoillere.
Plusuri:
+fizica la masini precum si modelele de masini frumos realizate - controlul masinilor pe simulare e chiar realist. Nu cred ca masinile de atunci erau la fel de stabile ca cele de azi , asa ca nu ma mira ca de multe ori derapeaza aiurea.
+muzica - chiar melodii cunoscute care fac atmosfera.
+faptul ca iti poti customiza masinile si personajul.
+sistem interesant de auto-aiming. Nu iti pune tinta chiar pe cap. iti lasa o anumita libertate. Fizica corpurilor e facuta misto. Daca iei un pieton pe capota sau tragi in cineva va fi aruncat conform legilor fizicii.
+povestea pare una care o sa ne tina captivi in fata tv-urilor . Povestile cu gangsteri tot timpul sunt unele de succes. Daca vreti sa va faceti pofta de joc , sa vedeti Public Enemies cu Johny Depp.
+imi place ca are oglinzi, geamuri prin care poti vedea iar oamenii si masinile de pe strada nu se spawneaza asa haotic ca in GTA unde daca te rotesti 360 grade dispar oamenii de pe strazi sau masinile si apar altele

Minusuri:
- grafica fara AA. Mi se pare cateodata ca imaginile nu se combina bine la colturi(texturile adica).
-Bug-uri - daca repari motorul la masina langa capota, o sa repare ceva in aer personajul.
-treci prin tufe fara cel mai mic zgomot - ma asteptam sa se auda un fosnet ceva.
-mediu indestructibil in cea mai mare parte. Stalpi imobil, etc. plus ca daca trag gloante in cladiri de aproape, nu se vad tot timpul in perete. si cu geamurile am o problema. Tragi vreo 2-3 gloante pana spargi un geam. Doar nu sunt securizate.
-Inca nu am vazut pisici si caini ca in screenshoot-uri.
-orasul parca pare totusi lipsit de viata, npc-urile sunt parca tot aceleasi, ca si in poza de mai sus cu cei trei negrii.
-camera se misca ciudat cateodata.

Concluzia dupa ce am jucat demo-ul:
Eu cred ca e un joc cu mult potential din punct de v. al gameplay-ului si atmosferei, este tras putin in jos de grafica si de finisare in general, dar un joc trebuie apreciat in intregul lui , nu doar dintr-un singur punct de vedere. Cred ca o sa il cumpar dar nu la lansare. Dupa ce ma conving ca merita cu adevarat.