Numai pot de ras , cea mai tare replica
Eu am PC care la ora actuala poate sa ruleze orice joc in full details si un PS3.Mi as lua si xbox dar nu am timp , sunt atatea jocuri pe PS3 ca abia fac fata sa le termin ..
Nici macar nu mi am batut capul sa joc demoul pe PS3 .. pe PC nici atat.Nu am mai jucat un joc pe calculator cred ca de la aparitia lui Bioshock 1.M am saturat de el , buguri , virusi , installs , piraterie.Mi se pare mult mai bine sa te joci pe consola , chiar daca sunt jocurile mai scumpe , scurt si la obiect , ai bagat Cd ul , timp sa ai.
In legatura cu Mafia2.Momentan ma joc PoP Forgotten Sands , un joc mediocru care nu a primit cele mai bune reviews , cu multe lipsuri.Fiind fan , imi face mare placere sa il joc si chiar ma bucur si apreciez fiecare secventa din joc.
Concluzie , pt fanii Mafia2 si nu numai , chiar si al genului , parerea mea , nu veti avea mari probleme jucandu l , o sa se uite de buguri lipsuri etc si vom savura jocul.Dupa cum bine stim , toti producatorii din ziua de azi sunt ca$h-scam/bug-fest , asa ca numai va mirati.![]()