Teacher:
Can you tell the name of 3 great kings who have brought happiness & peace into people’s lives?
Student:
Smo-king ,Drin-king & Fuc-king

�n contextul proiectatei reforme a �nvatam�ntului,Emil Boc viziteaza o scoala; asista la ore, �si da cu parerea, promite etc.
La sf�rsitul vizitei, �n fata clasei-model, directoarea, �mbujorata si m�ndra de onoarea facuta, �i multumeste (desigur, din inima) si �i intreaba pe copii:
- Ei, ce-i spunem noi acum domnului premier?
Liniste apasatoare, noi si repetate �ndemnuri, p�na c�nd, �n sf�rsit, se ridica Bula din fundul clasei si-i zice lui Emil Boc:
- Cu zece lei va cumpar si pe dumneavoastra, si pe toti ministrii din guvern!
Scandal de nedescris! Plecarea val-vartej a �naltului demnitar cu �ntreaga suita, lacrimi, lesinuri didactice…
Pentru aspra pedepsire a vinovatului de catre parinti, directoarea �l �nsfaca de m�na pe Bula, merge cu el acasa si-i aduce la cunostinta lui taica-sau, sinistra �nt�mplare.
La care acesta face o adevarata criza de nervi si, rosu de m�nie (eventual proletara…), exclama:
- Bine, mai nepricopsitule, pentru asta ti-am dat eu tie zece lei?! Sa-i dai pe prostii?!

Moare ţiganul, iar �n Iad se-nt�lneşte cu Ceuşescu.
Măi ţigane, c�nd a fost mai bine, in vremea mea, sau acum?
In vremea ta, jup�ne, că pă vremea aceea politicienii făcea politică, muncitorii lucrea, iar ţiganii fura. Acu’ insă… politicienii fură, muncitorii fac politică, si toti vrea…. să lucrez eu.