Quote Originally Posted by St Mael View Post
Acum cateva luni in urma spuneam ceva in legatura cu subiectul asta.

http://www.consolegames.ro/forum/317469-post742.html

Nu cred ca poate cineva sa nege argumentele acelea indiferent cat de incorect pare un asemenea punct de vedere fata de cei cu PS3. In final, oricat de egoist ar suna, eu preferam ca seria ME sa poata fi jucata numai pe PC sau 360 si sa fie cat se putea de buna decat sa poata fi jucata de toata lumea si sa fie plaguita de compromisurile implicate de distribuirea resurselor de productie intre atatea platforme.

Efectele pentru fanii dedicati se vor resimti probabil imediat fiindca daca baietii sunt ocupati cu portarea jocului pe PS3 e clar ca DLC-uri cum a primit pana acum nu o sa mai vedem. Deci sper ca macar v-a placut ce am primit pana acum fiindca pe mine ma bantuie gandul ca de aici incolo va urma o panta descendenta in ceea ce proveste calitatea si continutul in materie de Mass Effect pe ecranele noastre.

Pana la urma asta e prima data dupa foarte mult timp in care chiar simt ca EA influenteaza industria jocurile cu ceva in mod negativ. Probabil pentru o corporatia intotdeauna cifra de afaceri o sa fie mai importanta decat calitatea productiei.

Dupa tine, calitatea viitorului Mass Effect va avea de suferit din cauza costurilor implicite portarii pe PS3.
Parerea mea e ca nu poti ignora o posibila crestere a pietii de desfacere de aproape 50% care implicit aduce o crestere a veniturilor cu aproape 50% (teoretic). Venituri mai mari = resurse mai multe = posibila crestere a calitatii pt. un viitor Mass Effect 3...teoretic.