Single post: Mass Effect 2 pe PS3
-
Member

Originally Posted by
dogdan
St Mael sincer ,esti xbox 360 fanboy ? acuma sincer !
Nu vad de ce as fi, practic nici nu mai am Xbox. Adica am acces la el doar din joi in Pasti, eu fiind la facultate in Bucuresti iar consola stand in sufrageria de acasa la 100km distanta. Asa ca in final ma joc Mass Effect aproape exclusiv pe laptopul care pot sa il car peste tot pe unde ma duc. Ideea ca pur si simplu nu ma intereseaza care consola e mai sus pe piedestal.
@erik95, chiar am recunoscut ca acel punct de vedere poate parea egoist insa am vrut sa spun ce am pe suflet in ciuda acestui lucru. Deci egoist sigur ca poti sa spui ca sunt dar scuteste-ma de apelativele gen "fanboy".
In al doilea rand Mass Effect 3 deja a fost confirmat de Casey Hudson asa ca acel argument al tau e echivalent cu zero. Defapt Mass Effect a fost dintotdeauna conceput ca trilogie deci se stia ca o sa fie ME3 inca de cand a aparut primul. Iar 2 miloane de unitati erau mai mult decat suficiente pentru BioWare daca nu ar fi raportat la EA, fara cei din urma e foarte probabil ca BioWare ar fi refuzat sa lucreze cu alte platforme si s-ar dedicat sa faca in continuare un joc cel putin la fel de bun pentru platformele unde a vandut acele 2 milioane. De altfel tine cont de cazul celor de la Remedy care abia au vandut doar 500 000 de jocuri Alan Wake si ei au renuntat la o platforma (PC-ul) pentru a face un joc mai bun desi au sacrificat o parte din acele vaznari.
Iar Dragon Age pe care l-ai mentionat e mai degraba un contra-exemplu la ce ai zis tu fiindca e o diferenta considerabila intre calitatea jocului pe PC si cea de pe console, fiecare recenzie pe care am citit-o mentioneaza asta iar lucrul acesta l-am vazut in prima mana si m-a facut sa joc DA exclusiv pe PC. Asta confirma faptul ca productia pe mai multe platforma impune compromisuri care cel mult pot fi limitate de producatorii dar in final ele tot exista.
Calitatea celui de-al treila joc e foarte probabil sa fie afectata din cauza acestor motive si nu e in lucru pe care insist sa-l spun fiindca e o opinie care imi place, ba chiar as fi incantat daca m-as insela dar nu pot sa nu fiu realist in situatia asta. Rationamentul imi spune ca te inseli amarnic cand spui ca nu va fi afectata calitatea jocului.
P.S.

Originally Posted by
erik95
ME a fost mereu multiplatform. PC si Xbox 360 inseamna 2 platforme
Am spus in repetate randuri ca faptul ca ME a fost dezvoltat pana acum pe PC si 360 a reprezentat un impediment cel mult neglijabil deoarece amandoua platformele Microsoft permit o dezvoltare facila in paralel. Ar fi frumos ca atunci cand purtam o discutie sa nu ignoram argumente deja facute.