Quote Originally Posted by Jaak View Post
Aici vorbim de exclusivitati X360 si PS3, degeaba e pe PC daca eu ma joc pe PS3/x360/wii... etc.
Seria GTA nu e si nu a fost exclusiva sony/ps (Timed exclusive =/= platform exclusive). Iar FF a fost o perioada Sony exclusive, initial era Nintendo.
Cat despre FF XIII, Tekken 6 si QT, nu-mi pasa nici cat negru sub unghie. Eu vorbesc de exclusivitati bune, titlurile respective au scazut d.p.d.v. calitativ in momentul in care si-au pierdut exclusivitatea (mai putin QT care nu e decat o clona proasta de GeoW, din ce am vazut pana acum).

Si Bioware apartinea de Microsoft Game Studios, pana au fost cumparati de EA, sa presupunem, prin absurd, ca acelasi lucru s-ar fi intamplat si cu Naughty Dog.

@gugukalimero: Daca imi spui si care e culoarea mea preferata, te aplaud.
Sper sa nu ma insel, dar BioWare pana sa fie achizitionati de EA au fost un producatori independent. GTA IV fusese anuntat ca exclusivitate PS3, iar despre calitatea celor 3 jocuri... tocmai asta e problema, trecerea la multiplatform le-a afectat calitatea. Nu numai ca am cumparat o consola ca sa joc acele titluri, dar au ajuns si pe platforma rivala, iar calitatea jocurilor a lasat de dorit.