Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Noutati: XBOX 360 Jasper in magazine
-
Junior Member

Originally Posted by
tiberiu_sim
@coolio si eu sint de aceeasi parere cu Donely. Desi am citit pe multe site-uri ca ixtreme 1.5 poate flash-ui si Lite-On-ul nu putem fi siguri decit in momentul in care apare, fii sigur ca si eu as fi bucuros sa se poate ca si Falcon-ul meu tot Lite-On are. Cum zice si Donely la Lite-On nu prea ai ce falsh-ui ca nu are romflash asta e o observatie foarte importanta. Ideea este ca orice unitate optica are un firmware hardware ce poate fi updat-at, insa in cazul Lite-On firmware-ul este Read Only.
Hai sa o gandim putin logic... deci pe drive-ul Lite-on exista un firmware custom facut de M$ da? Bun... deci se pare ca drive-ul are o memorie pentru ca pe ea se afla firmware-ul ... Acum partea cu "Read Only" din moment ce firmware-ul a fost scris in memoria drive-ului eu zic ca e Read-Write, deci se poate reprograma memorie, atlfel nu ar fi putut nici M$ sa-si scrie firmware-ul acolo. Probabil ca e mai greu de scris firmware-ul, se folosesc alte metode, dar se poate si va veti convinge in cateva zile.
Hai noroc !!