Quote Originally Posted by Mika View Post
Nu trebuie sa se roage la niciun Dumnezeu pentru ca s-a repetat in mai multe randuri pe diferite thread-uri ca asta nu are cum sa se intample.

Eu il stiu pe St Mael ca un fan foarte infocat al seriei Mass Effect si daca el considera ca seria are de suferit daca ajunge pe o alta platforma, e dreptul lui sa se planga.

Si totusi are dreptate; disparitia exclusivitatilor nu este niciodata un lucru bung pt industrie cu atat mai putin pentru consumatori, dupa cum a evidentiat cineva de pe forum intr-un post mult mai elocvent.
Ce treaba are faptul ca este fan sau nu cu acel comportament al lui adresat asupra mea ? Sau nu cumva si tu te alaturi lui putin ? Nu cumva sunteti directionati spre a tine spatelui consolei care va sta sub televizor ?

Ca sa vezi ca sunt obiectiv, si eu sunt un mare fan al seriei ME terminandu-le de doua ori pe ambele pe Xbox 360. De aici, automat ca si ME3 il voi juca tot pe Xbox intrucat am inceput un fir al povestii pe care vreau sa-l vad pana la final. Asta nu inseamna ca ma atac pentru ca acest joc apare pe PS3.

Din contra, chiar imi pare bine ca mai multi oameni vor beneficia de joc si ca publisher-ul si creatorii vor castiga mai mult, deci stimulandu-i sa creeze alte jocuri in continuare.

Iar asta cu disparitia exclusivitatilor cum nu este un lucru bun nu am sa discut pentru ca e clar ca aveti argumente pe care doar voi le considerati elocvente - Mai exact cei care sunteti sub banner-ul unei singure console. Dar desigur, este si acesta dreptul vostru, sa argumentati cum credeti de cuviinta.

Si inca o data, daca a repetat el de nenumarate ori pe diferite thread-uri ca nu apare ME1 pe PS3 ii doresc sanatate. Cumva crede St Mael ca stau eu sa-i caut posturile sa vad ce argumente elocvente a adus ? Daca chiar era ceva imi spunea ca omul normal ca ME1 nu va ajunge pe PS3, imi dadea link si gata, eram prieteni si imi dadeam seama frumos ca am gresit.

Nu raspund bine la sarcasmul nimanui, cu atat mai mult cand post-ul meu nu a fost sa dezinformez sau sa isc naiba stie ce discutii cu tenta de console war.