Single post: Xbox 360 Slim
-
Member

Originally Posted by
RaverX
Offtopic, dar postul tau e contradictoriu. Zici ca mai bine cauti o firma mare si platesti mai mult...pai Ultra Pro a fost o firma FOARTE mare, printre cele mai mari din Romania. Asta nu i-a ferit de faliment. Eu prefer sa caut o firma mica (dar nu una de apartament), dar care se ocupa de client.
Da, si tu ai dreptate. Au fost o firma mare. Sincer nici nu stiu ce sa mai zic. Tot ce stiu este ca nu mi s-a mai oferit garantie nicaieri, au dat din umeri si au zis ca asta este. Sincer cred ca au dat faliment din cauza preturilor exorbitante pe care le practicau. Habar nu am cine cumpara de la ei, in afara de mine lol
Eventual se bazau pe en gros...nu stiu.

Originally Posted by
ZeroSkillNoob
De garantie nu se ocupa firma de la care ai cumparat consola...se ocupa firma importatoare din cate stiu eu asa ca ....
Cred ca Ultra-Pro erau si distribuitori. Si nu intotdeauna se transfera garantia. Vezi mai sus ce am zis.
Plus ca, uneori, garantia se mai poate rezolva direct la magazinul de unde ai cumparat produsul.
Stiu pe cineva la mediagalaxy in Brasov si mi-a spus ca daca te duci cu Xbox-ul cu RRoD in garantie, ti-l schimba pe loc, intrucat ei lucreaza cu Best Distribution (gameshop.ro). Acum nu stiu daca manca iarba verde omul asta. El asa mi-a zis, probabil ca asa se intampla.
Deci sunt cazuri si cazuri...