Quote Originally Posted by Junnkie View Post
Interesant ce ai scris mai sus domnule mark. Eu am 26 de ani si 93 kg. Nu pot sa spun ca sunt gras ci doar bine proportionat, pentru ca am facut burta si ma cam dispera. Acum sunt ok, nu ma pot plange pentru ca am avut o perioada cand atinsesem 103kg. Ideea e ca as vrea sa mai slabesc, de fapt sa dau jos burta si am sa incerc metoda asta de care spui tu, no food after 18:00.
Esti exact in zona mea, daca te ti de ce am scris acolo fix de burta o sa scapi. Aia a fost si intentia mea. Acuma port pantalon mai vechi si cu 2 numere mai mic
Monky, nu cred ca o sa te descurci cu dietele. Orice dieta e mult mai greu de urmat pt ca in subconstient sti ca esti limitat la un anumit fel de mancare si asta nu-ti da pace, pe cand daca pur si simplu iti iei gandul de la mancare si nu mai mananci atunci e mai usor. N-am reusit niciodata sa tin vreo dieta.
Si apropo, urmand ce ce v-am spus eu sa vedeti ce sanatos o sa mancati: abea o sa asteptati sa vina dimineata sa mancati ceva (masa peste care multa lume sare si e FOARTE nesanatos) si apoi amiaza pe la 15.00. Stiati ca hrana se digera in aprox 5-6 ore? Acuma depinde si de metabolism. Asa ca cel mai bine mancati dimineata si dupa 5-6 ore amiaza si GATA pana a 2-a zi.
Ce v-am scris e total contraindicat pt cei care fac efort fizic zilnic la munca sau in alta parte ca hobby... Merge doar pt sedentari care nu consuma energie. Daca mancam dupa 18.00, seara, e foarte posibil ca 90% din cazuri sa nu mai avem activitate. Toata energia din mancare unde se duce? Se depune. Daca nu dam de mancare corpului dupa ora aceea el era invatat sa mai ia energie din mancare si restul sa depuna (ca nu ii trebuie atata) acuma va lua din grasimea pe care o avem . Dupa cum ziceam, la un moment dat veti vedea ca veti slabi tot mai greu, corpul se regleaza. La mine au trecut 2 luni juma, preconizez ca peste inca 3 luni n-o sa mai pot da jos 1 gram. Atunci va trebui sa vad ce fac: raman asa cu stilul de mancare sau mananc foarte putin si dupa ora 18.00

Sent from my iPhone using Tapatalk