damn ador jocu asta . am aproape 40 de ore de joc . Am batut 7 demoni mici si un archdemon (Dragon God ) , is level 64 parca , am 31 de sesiuni de joc si inca nu ma satur :X . Totusi ma satur sa tot mor in continuu . Nu stiu din ce cauza nu vad semne de la alti jucatori care sa ina in lumea mea sa ma ajute . Eu daca las un semn pe jos in maxim 3 minute is invocat pe lumea lui (si tipu respectiv poate mai are inca un user sa il ajute ) . Eu nu am mai vazut un soul sign pe jos de cand am omorat Adjudecator-ul . De ceeeee ? . De asemenea , am observat ca la alti jucatori pe lume mai vin si black phantoms care ii invadeaza . Evident ii batem de nu se mai vad . Da eu in schimb nu am fost invadat niciodata . Nu inteleg de ce . Am i doing something wrond or what ?
De asemenea , imi zice si mie care ii faza cu mesajele de genu : "I`m in trouble . Please recommend my message " Ajuta cu ceva daca dai recommend la mesajul cuiva ?

---------- Post added 19-08-2010 at 10:35 PM ----------

scuze de double post da vad ca nimeni nu a reusit sa raspunda la interbari . Poate nu au vazut sau poate nu stiu . Astept un veteran precum Legend sa ma ajute (btw man am vazut ca ai platina la Demon's Souls ...de curiozitate cate ore ti-a luat sa il obtii si de cate ori a trebuit sa reincepi jocu ? pentru ca e evident ca nu poti sa termini intr-o singura tura jocul si sa obtii totodata platina ).
Scuze ca trebuie sa dau "up" sa thread da chiar as vrea sa stiu de ce nu pot alti jucatori sa intre pe lumea mea sa ma ajute