Daca tot vorbesti de Insula Inocentilor (deloc inocenta dup amine ca toti reconii sunt niste &#@$*) defenderii au la ultima baza intruchipare conceptului de OP. Hindul pe o harta unde nu ai nimic de anti-aer. Blackhawkul trebuie sa fie foarte aproape de sol si sa ai un gunner foarte bun. Pe cand la Hind in schimb, mi se face rau cand il vad in aer, nu ai ce sa ii faci (decat sa pastrezi UAVul de la prima baza si sa il arzi inainte sa decoleze, sauuu sa fii cu Blackhawkul in aer calare pe el din prima). Personal ma ineselesc cand le dau de furca defenderilor cu Blackhawkul. Preaa s-au obisnuit sa joace numai Recon si apoi sa faca prapad cu Hindul pe Insula "Incocentilor".

---------- Post added 20-08-2010 at 05:21 PM ----------

Toata treaba asta cu Blackhawkul mi se pare mai mult o campanie de genu "Se poate face treaba cu el, nu e doar un mijloc de transport!". Si cum era tracerul inainte, saracii jucatori mediocri (mare majoritate) nici nu reuseau sa ajunga in baza noastra cu Blahakul ca isi luau tracer. Jocul e facut pentru toata lumea. Daca ar fi tracerul la 300ms mi-ar fi mie mai dificil sa stau in viatza dar ar fi imposibil pentru cineva care vrea sa invete sa foloseasca un elicopter. Toate aspectele jocului trebuie sa fie accesibile tuturor, daca tracerul ar fi din nou 300ms nimeni nu ar invata sa foloseasca un Blackhawk (care si acum e in totalitate ignorat si e folosit doar ca transport).