Originally Posted by
AndRewqp
Te rog sa nu-ti formezi o impresie asa repede despre mine, pentru ca nu ma cunosti. pe mine nu m-a deranjat opinia ta, ci modul in care ti-ai exprimat-o. daca ziceai: nu mi-a palcut deloc echipa si nici modul in care a fost organizat campionatul, te intelegeam si nu comentam nimic, dar sa faci mistouri ieftine... asta m-a deranjat. nu esti singurul care a pierdut din cauza echipei si eu am pierdut, chit ca am jucat de multe ori cu ovidiu si sa zicem ca propotia victorilor era in favoarea mea si sincer nu ma asteptam sa pierd, dar nu am dat vina pe echipa niciodata.
ce ai zis tu, cu alegerea echipei, s-a facut deja de prea multe ori si am incercat ceva nou in turneul acesta, daca vom primi un feedback negativ din partea participantilor normal ca vom schimba regulamentul, dar daca nu incercam nu avem de unde sa stim.
"Sa inteleg ca pentru tine fifa e fliper sau biliard" cum de ti-ai dat seama din postul meu de acest lucru? vrei sa spui ca doar cu echipe bune poti juca fotbal adevarat? ca poti dribla? ca poti sa dai goluri de la distanta sau din lovituri libere? nu e adevarat, depinde mult de tine si de echipa, dar mai mult de tine. cu tactica potrivita poti sa faci un meci bun cu aceasi echipa. eu am reusit perfomanta cu wolfsburg de a bate de 2 ori Barcelona, Inter si Chelsea in meciuri ranked, poate ca au fost ei slabi, dar aveau acelasi skill level ca si mine. pana la urma fifa tot un arcade ramane si plin de buguri (eu asa consider toate acele goluri date prin lob) asa ca nu exista o regula, cine e mai bun castiga.