Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Mturk (Amazon)
-
21-08-2010 02:14 #3139 SP
Member

Originally Posted by
Szergiu
mie cei de la electronica direct mi au spus ca e cam ilegal sa puna pachetele ca gift...deci ced ca intra la evaziune fiscala
conteaza mult valoarea declarata...
si banii de pe un cont pe altu nu cred ca se pot transfera...
era paul parca ...spunea ca el a reusit...dar nu inteleg cum
Daca eu iti trimit tie acum un Chrysler din statele unite in Romania ca "cadou", crezi ca tu nu vei plati vama? Te asigur ca da, tot vei plati indiferent ca scrie sau nu GIFT.
Paul cred ca dormea cand afirma acest lucru. Daca vrei sa-ti strecori banii de pe amazon e posibil sa mearga atunci cand iti faci un cont de vanzator, pui un produs, ti-l cumperi tot tu, si primesti banii pe contul de vanzator de pe care ar trebui sa mearga sa scoti prin orice card (cred). Eu alta varianta mai plauzibila nu vad (nici asta nu am incercat-o, dar ma gandesc ca ar merge).

Originally Posted by
Szergiu
as paria ca ajung in regula pana in romania...
si la posta...se fac disparute...
astept si eu 2 pachete...1 bricheta zippo si un laser verde de 50mw
In Romania ajung in regula. Pachetele din statele unite sunt urmarite prin track number, fiecare pachet are un cod pentru a i se depista zona unde se afla. Daca ar ajunge in Romania si posteritele ar fura ceva, ar raspune penal deoarece ultima data coletul a fost intrat in posta iar semnatura destinatarului nu exista. Confundati posta cu vama!