Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Cum recunosti un Dualshock 3 FAKE ?

1. #1 SP
    Banned Frankie's Avatar

Cum recunosti un Dualshock 3 FAKE ?

Nu demult am cumparat de pe okazii.ro un dualshock3 care mi-am dat seama mai tarziu (2-3 zile) ca este fake - am platit pe el 120 RON.
    Desi produsul era sigilat cu sigla SONY si tot tacamul, mai tarziu mi-am dat seama ca este o chinezarie de foarte proasta calitate.

- o parte dintre butoane trebuie apasate destul de tare ca sa-si faca efectul
    - imbinarile nu sunt polisate si aproape ca te tai in ele
    - cele 4 leduri rosii sunt prea mici,nu foarte stralucitoare si asezate oarecum stramb
    - joystick-urile cam paraie dupa 2 zile de utilizare
    - eticheta de pe spatele controller-ului este lipita putin stramb
    - dupa apasarea butonului de home, dureaza 3-4 secunde pana se aprinde consola, adica pana la acel beep

Am atasat si poza exacta a produsului de pe okazii.ro.
    Va atasez si un link de pe youtube cu ceva tutoriale despre fake dualshock.
    Astept experientele voastre.

YouTube - fake dualshock 3
    Attached Images Attached Images dualsh.jpg