Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
Asa ca.. te rog frumos sa te informezi inainte sa vorbesti.Majoritatea firmelor care comercializeaza Xbox 360 folosesc serviciile firmei TNT Games,firma care se ocupa de import/distributie si de garantie,nici un magazin care comercializeaza console,electronice in general nu se ocupa de garantie.
Sa spunem ca se defecteaza unitatea optica,crezi ca magazinul de unde ai luat consola iti pune unitate optica?
Magazinul de unde ai luat-o te pune sa o lasi acolo si ei iau legatura cu firma de import/distributie.
Sau in caz ca magazinul a dat faliment,pe foaia de garantie este firma care se ocupa de import/distributie.
Invata sa citesti inainte sa scrii, este o lege nescrisa. Am spus ca de garantie si nu de service se ocupa magazinul de unde ai cumaparat dispozitivul. Tu ai spus acelasi lucru ca si mine numai ca ai folosit alte cuvinte. Sint magazine care au service si-si permit sa rezolve loco, dar sint si magazine care nu au si te pun sa lasi dispozitivul (asa cum tu ai spus) ca sa-l trimita catre distribuitor.

Mai informat de atit iti spun eu ca nu am cum sa fiu, pentru ca eu asta fac, cu asta ma ocup, le fac lor service.

PS: te rog nu mai vorbi din amintiri sau povestiri, eu ce spun e sustinut legal, iti dau si legile ce stabilesc normativele.
Totul depinde de ce e trecut pe certificatul de garantie.