Quote Originally Posted by angelcrying View Post
Display sample, mai ales pe un stand unde se face reclama la acel produs, nu trebuie cumva sa fie cel mai cel mai? Adica ei pun un telefon "lag on", ca omul sa vada si sa se convinga sa il cumpere? Sau iti spune nenea ala de la stand: Nu te lua dupa cum merge asta, ca daca pui 3rd party application X, o sa zboare telefonul cu totul.
Ar trebui sa fie cel mai dar nu este tocmai asa.
Din moment ce am telefonul si am incercat niste display units probabil pot realiza diferentele intre mobile.
Nu ma arunc in afirmatii de genul fara sa stiu ce zic, doar ca sa dovedesc faptul ca unul sau altul se inseala.

Din momentul in care a zis ca are lag acolo eram sigur de acest lucru (si aparent asa a fost).
Cat despre app X, I roll default baby. (waiting for that Froyo)

---------- Post added 22-08-2010 at 12:41 PM ----------

Quote Originally Posted by MonkY View Post
Eu unul sunt super happy ca apar din ce in ce mai bune smartphone-uri... La urma urmei, nu avem de castigat decat noi. Si imi place si faptul ca Android incepe sa creasca (inclusiv Marketul). Mai ales acum ca o sa treaca si Nokia pe Android... De fapt, cred ca la sfarsitul anului vom avea mare batalie intre Android, iOS si Windows Phone 7. Insa Android cred ca va avea cea mai mare evolutie (avand in vedere multitudinea de tablet-uri, smartphone-uri si device-uri care se anunta cu OS Android, plus open source-ul)... asta e clar. Mai ramane Blackberry, pentru cei care nu pot accepta nimic altceva

Well nu stiu ce-i cu Nokia din pacate. poate se vor trezi.
N8 ar fi fost un hit cu Android 2.2, iar N9-le leaked se pare ca ruleaza Meego.

Sa vedem ce directie vor apuca...sper ca cea buna deoarece toti vrem putin competitie care sa ne avantajeze in final.

( Sony Ericsson fanboy here)