Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Mass Effect 2 pe PS3
-
Member

Originally Posted by
tiberiu_sim
Eu zic ca e mai usor sa privim in ansamblu decit sa ne facem nervi si punctez pe aspectul ca productia Mass Effect 2 a inceput concomitent pe ambele console si ca a fost un timed exclusive.
Nu stiu cine s-a indoit de lucrul asta , era cat se poate de evident : 1 an exclusivitate MS (pe bani grei evident) , la fel ca si cele doua episoade pt GTA IV . E cel mai convenabil pentru ambele parti : producatorul isi scoate o parte din bani din exclusivitate , si o parte mai tarziu din versiunile celelalte . Exclusivitatile (in afara de foarte putine IP-uri deja consacrate ) nu mai merita in contextul actual din punct de vedere financiar .
Parerea mea e ca Bioware incearca marea cu degetul : daca versiunea de PS3 se vinde bine , vor face la fel si pt ME 3 . Daca nu , ori il fac multiplatform din start , ori nu mai fac pt PS3 in viata lor nimic