Single post: Ghidul cumparatorului consolist
-
23-08-2010 19:27 #1408 SP
Member

Originally Posted by
ridle
Salut tuturor,
pe zavvi.com este valabila "politica de pre-order" prin care,in cazul in care pretul unui joc scade,de la listare pana la aparitia acestuia in mod oficial,cumparatorul care a facut un pre-order,va beneficia de pretul de achizitie cel mai mic ?
Multumesc de raspuns !
Nu cred, am avut preorder pt resident evil gold edition si a scazut pretul cu 2 lire, astazi la Mega Monday, asa ca am dat cancel si am recomandat.
Adevarul este ca in comanda cu resident evil eu folosisem si codul de discount 5 lire, iar prin faptul ca am dat cancel, am ramas cu discountul pe un singur produs livrat.
Asa teoretic se poate pacali sistemul, pui in cos un ps3 move starter pack si inca un joc, ca sa treaca de 50 de lire, adaugi codul de reducere iar dupa ce trimit jocul, dai cancel la move starter pack si ramai cu reducerea pe jocul respectiv.
Stiu, e o magarie si parca nu se merita pt o lira pe care o castigi, dar si ei sunt magari pt ca inca nu au rezolvat cu bugul pe care il au la oferta de 2 jocuri pt 25 de lire, in care daca pui 2 jocuri de 10 lire in cos in aceeasi comanda iti insumeaza 25 de lire, pe cand daca faci 2 comenzi separate platesti 20 de lire.