Single post: Clubul Xbox 360
-
24-08-2010 12:51 #7826 SP
Junior Member
Salut tuturor . Mam tot gandit in ultimul timp daca sa imi iau o consola xbox 360 slim ( adik noul model iesit cam acum 1 luna ) si pana la urma am venit aici sa va cer voua parerea . Totusi am o oarecare retinere deoarce tot internetul vorbeste despre cat de mare este rata la fail pt vechile modele 360 . Totusi sunt multe imbunatatiri la noul model cum ar fii : este construita in WI-FI , CPU si GPU sunt mai compacte si numai se afla sud dive , nu mai sunt late cumponente ca sa redirectioneze racirea la procesor coolerul fiind direct localizat pe acesta , mufa aceea giganta este acum mai mica si am vazut ca foloseste o intratr AC lafel ca la ps3 deci sigur consuma mai putin , si are ceva peste jasper ceea ce cdred ca e bn . Acum va intreb pe voi sar merita sa imi cumpar noul model xbox 360 slim tinand cont ca am deja un ps3 slim model 250 GB achizitionat acuma maxim 2 luni . Pe xbox 360 slim asa da 1400 ( nu e problema cu banii ii am deja special pt ea sunt doar nehotarat ) lei cu tot cu transport si 13 luni de abonament pe xbox life + 1 an garantie !!! ( importata desigur ) . Practic as luao numai pt titlurile exclusive si pt jocurile care sunt prea scumpe pt ps3 si mai ifine pt xbox ( app de jocuri pt ps3 am urmatoarele jocuri : GOW 3 , Dante`s Inferno , Uncharted 2 , Darksiders , Bayonetta , GTA 4 , KillZone 2 , Bad Company 2 , Modern Warfare 2 si Prototype ) si pt ca mi se pare o consola destul de bine facuta si desigur as mai cumparao pt ...........sa moara dusmanii de ciuda loooooooooooooool . OK deci io va astept raspunsurle aici sau pe mess la uram id : cezar.eusebiu . As dori ca si expertii de aici sa isi spuna parerea pt caci pt mn conteaza !! Si desigur si ps3fanboys si xboxfanboys sunt bineveniti cu pareri si opinii . Va multumesc !!!