as avea eu doua mici propuneri : 1) la calendar am observat ca se posteaza zilele de nastere a userilor de pe CG . E ok , nu ma deranjeaza , macar o sa stiu ca Joi e ziua lui X asa ca pot sa il felicit si sa ii zic de sanatate . Da nu s-ar putea sa se mai faca inca un calendar , in care sa se posteze data de lansare a vreunui joc ? poate la jocuri ar ajunge , da s-ar putea si DLC-uri , ceva legat de BETA-uri , lansare versiunii europene a jocului X . etc . Ar putea fi de culori diferite , in functie de ce apare in ziua respectiva . De asemenea , marile evenimente s-ar putea posta (nu demult am intrebat cand va fi TGS ca eram curios daca o sa inceapa scoala pana atunci ) . Anyway , ne-am putea limita numai la jocuri , doar pentru a evita un haos .
2)La sectia Bazar mi se pare prea mult spus la prima subcategorie "Console" . De ce ? Dau un exemplu : eu acu cateva luni cautam un ps3 sa imi cumpar . Am dat la bazar si dupaia la console . vroiam sa vad totusi la ce pret gasesc si un xbox sau wii . Dar cautarea dura foarte mult deoarece pe langa ca erau multe console de vanzare , erau si foarte multe jocuri sau accesorii de vanzare. Sau acum de exemplu : vreau sa caut niste jocuri pt ps3 , dar nu is sigur exact ce vreau . Asa ca ma uit la fiecare pagina in parte . Da ma incurca faptul ca sunt multe thread-uri care vand console sau accesorii . You know what i`m sayin ?
Asa ca as dori sa propun ca subcategoria "console" sa fie un pic mai... detaliata . Sa fie categorie numai pentru console si o categorie numai cu jocuri pt console (banuiesc ca daca ar fi si astea separat in functie de platforma ar fi prea mult . nu ? ). optional sa fie una si pentru accesorii sau/si chestii mai speciale (beta code-uri sau stiu eu ce ). Cred ca asta ar face cautarea mult mai usoara , mai ales pentru userii noi care nu au nici un post , dar ar dori sa cumpere consola X , jocul Y la un pret cat mai bun , cat mai repede si cu cat mai putin efort .
Cam atat momentan . Sper ca nu au fost prea ambigue propunerile mele si ca ati inteles ce am vrut sa zic . (totusi e aproape ora 2 ). Poate au ajutat si exemplele un pic sau poate v-au bagat si mai tare in ceata . who knows ?
L.E. ok deci la a 2a s-a rezolvat . Thanks Andrewqp . Crisis averted . o sa las totusi ce am scris aici ca sa inteleaga lumea la ce ma refeream