Single post: Propuneri.. again :)
-
Admin
Prima sugestie, din pacate tine de programare. Si de bani pt. programatori, si de multa munca... pentru o baza de date cu jocuri si nu numai. Insa cred ca daca doreste cineva cu adevarat, poate introduce jocuri in calendar (macar ca text). O sa incerc sa creez inca un calendar alternativ (sa vedem daca e posibil)...
La a doua, aici e mai complicata situatia, si s-a si dezbatut de cateva ori. Daca se imparte pe categorii, dupa aceea se imparte pe console, dupa care se imparte pe accesorii si jocuri, din nou pe schimburi sau vanzari... Hai sa luam un mic exemplu, in functie de ce zici tu. Ar iesi ceva de genul:
Bazar Console
-Vinzi
--PS3
---Console & Accesorii
---Jocuri
--PSP
---Console & Accesorii
---Jocuri
--PSx & PS2
---Console & Accesorii
---Jocuri
--XBOX
---Console & Accesorii
---Jocuri
--XBOX 360
---Console & Accesorii
---Jocuri
--Wii
---Console & Accesorii
---Jocuri
--NDS & DSi
---Console & Accesorii
---Jocuri
--Retro
---Console & Accesorii
---Jocuri
-Cumperi
--PS3
---Console & Accesorii
---Jocuri
--PSP
---Console & Accesorii
---Jocuri
--PSx & PS2
---Console & Accesorii
---Jocuri
--XBOX
---Console & Accesorii
---Jocuri
--XBOX 360
---Console & Accesorii
---Jocuri
--Wii
---Console & Accesorii
---Jocuri
--NDS & DSi
---Console & Accesorii
---Jocuri
--Retro
---Console & Accesorii
---Jocuri
-Schimbi
--PS3
---Console & Accesorii
---Jocuri
--PSP
---Console & Accesorii
---Jocuri
--PSx & PS2
---Console & Accesorii
---Jocuri
--XBOX
---Console & Accesorii
---Jocuri
--XBOX 360
---Console & Accesorii
---Jocuri
--Wii
---Console & Accesorii
---Jocuri
--NDS & DSi
---Console & Accesorii
---Jocuri
--Retro
---Console & Accesorii
---Jocuri
Ceea ce ar fi infernal. Nu numai pentru un user care face browsing prin subforums, dar si pentru cel care ar mai vrea sa modereze asa ceva. Nu mai zic ca ar trebui o armata de moderatori pt. treaba asta. De fiecare data cand ne-am gandit la alternative, tot solutia cu "all in one" a iesit cel mai bine. Ia incearca sa te gandesti la cineva care vinde jocuri pentru mai multe console, plus console. Daca acum prin regulament ii impunem sa isi tina un singur thread pentru toate cele... imagineaza-ti cate va face pentru fiecare in parte, fara a-i mai putea impune. Si se va ajunge la post hunting, up-uri in disperare, and so on... Macar asa, sunt mai usor de moderat.
Orice solutie e bine venita insa... suntem deschisi, dar nu spre mai rau/greu 
P.S. Eu mi-am gasit de fiecare data foarte repede ce am cautat... totul tine de cum cauti. Daca vrei sa cumperi o consola si in search scrii doar "PS3", fii pregatit sa primesti un rezultat pe masura.