Dupa cum ati observat, acum avem inca un calendar disponibil: Events Calendar. L-am trecut pe cel default ca fiind pt. Birthdays, iar de aceste ne vom folosi pentru a trece toate event-urile, lansarile de jocuri, etc. Pe homepage am facut disponibila si luna urmatoare, astfel incat sa fie mai usor de vizualizat upcoming events.

Momentan orice user poate pune events-uri, insa va rog sa nu abuzati (se da ban) si sa treceti in event sursa de unde aveti informatia respectiva. Optim ar fi sa treceti un news de pe consolegames.ro. Totodata, cei care scriu News-uri sunt rugati ca atunci cand scriu despre lansarea unui joc, sa treaca si in events. In felul acesta, va puteti pune remindere... sau va puteti planifica mai bine banii pt. luna viitoare

Hope you like it !

---------- Post added 25-08-2010 at 03:38 PM ----------

Acum pe forum page va sunt aratate si event-urile din urmatoarele 7 zile. Enjoy !

---------- Post added 25-08-2010 at 07:13 PM ----------

Avem temporar un nou header... am decis sa punem ceva mai mic, sa se vada paginile mai ok... si sa-i mai ajutam si pe cei cu rezolutii mai mici. Pentru restul, exista CTRL+Scroll

Daca va place sau nu... let me know... Thx goes to drik pentru gamepad