Single post: Concurs "Header CG 2010"

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Concurs "Header CG 2010"

    Well, am avut deja de 2 ori un astfel de concurs... dar unul in plus nu strica, nu ? Cu cat dam mai multe premii, cu atat ne simtim mai bine. Mai ales ca in ultima vreme au parte de premii doar cei care vin la intalnirile CG. So, o noua sansa... Acum avem nevoie de un nou header, care sa aiba marimea de 1200px pe 60px (sau 1200px pe 80px). Nu mai mare, nu mai mic. Va trebui sa fie in format .png (cu transparenta) si sa se integreze perfect cu restul forumului (cu alte cuvinte, rosu, albastru, negru, alb, gri).

    Cum intre timp am devenit si noi mai profi, nu se vor lua in calcul decat lucrarile care:
    - respecta marimea (1200 x 60 / 1200 x 80)
    - au atasate si sursele (.psd or else)
    - au atasat si un preview cu pagina (ca sa poata vedea oricine cum ar arata pe pagina actuala)

    Concursul va fi de tip "fulger" asa ca va trebui sa va puneti imaginatia si experienta la contributie. Mai exact, concursul tine pana pe data de 3 Septembrie, ora 16:00. In aceeasi seara juriul (echipa CG) va si anunta castigatorul. Iar pe 4 Septembrie, la intalnire, vom si inmana premiul. Daca e un user mai sfios si nu doreste sa vina la intalnire (sau nu poate), nicio problema... va fi trimis prin curier.

    Aveti mai jos sample-ul pe care TREBUIE sa atasati headerul vostru. Va puteti inspira din celelalte concursuri (http://www.consolegames.ro/forum/f79...n-nou-inceput/ si http://www.consolegames.ro/forum/f79...nsolegames-ro/) iar ceva resurse aveti aici: http://www.consolegames.ro/forum/f51...40-resurse-cg/. Daca mai doriti ceva in mod special, nu ezitati sa cereti !

    Premiul va fi un joc original (la alegere, din tolba cu minuni a CG-ului) si o surpriza. Supriza, mai tarziu
    Bafta si nu uitati, trebuie sa arate al naibii de bine. After all, la headerul acela o sa va uitati voi si mii de alti useri mult timp de-acum inainte !

    P.S. Daca sursele depasesc marimea acceptata de forum, urcati fisierele pe un server de file sharing or something.
    Attached Images Attached Images console_games_sample.png