Daca tu crezi ca democratia este pentru binele poporului te invit cu drag sa vizualizezi filmuletul pus de catre RACHyyy. Si anume :



Asculta bine ce zice acolo, tu doar ai impresia ca ai dreptul la alegere si libertatea de a decide. Asta este democratia. Toti ce cred altfel doar se amagesc si se imbata cu apa rece. Falsa idee de libertate este oferita noua, si diversiunile gen : scandaluri intre partiduri si schimbari de putere politica sunt cu un scop bine definit, si acela de a satisface dorinta oamenilor de spectaculos, de scandal. Intre timp... Ceva se intampla, dar ce ?

Asa de mult te coafeaza democratia ? Tu realizezi ca traiesti in minciuna ?

Niciodata nu se vor putea face schimbari folositoare si de durata atata timp cat cei ce vin schimba ceea ce au inceput ceilalti. De aceea noi stagnam de 20 de ani. De aceea ei se cearta pe la televizor. Nu ti se pare ciudat ca pe vremea comunismului s-au construit cele mai multe spitale de exemplu ? Nu ti se pare ciudat sa i se dea dreptul omului de a sta parazit pe spatele societatii ?
Omul are nevoie de disciplina, si societatea are nevoie de oameni disciplinati pentru a evolua. Altfel, cu o tara de manelisti, agramati, tigani si oameni ce stau la birouri si citesc hartii, nu ai cum sa duci economia pe planurile pe care aceasta ar trebui sa fie. Disciplina nu se face oferindu-i omului posibilitatea de a trai pe spatele celorlalti. Disciplina se face cu pedeapsa si recompensa.

Astfel, democratia este doar un miraj, oferit maselor, un miraj perfect ce serveste drept substrat pentru capitalismul care inconjoara acum lumea. Puterea de fapt nu este in mainile presedintilor, in mainile ministrilor, ci in mainile altor oameni manati de catre dorintele lor de expansiune dpdv al influentei asupra fiecarul aspect din viata cotidiana.

Treziti-va, sau nu... Oricum, nu prea aveti ce sa faceti.