am dat de o stire interesanta astazi
"�ncep�nd cu prima zi a anului 2011, cartea de identitate electronică va fi obligatorie pentru toţi cetăţenii rom�ni. Autorităţile �şi doresc ca noile acte să arate la fel cu cele emise �n majoritatea statelor din Uniunea Europeană."

interesant cum incep lucruri care intr'o lume democrata, am fi avut puterea sa alegem daca dorim asa ceva..
se pare ca enslave'uirea populatiei merge cu pasi lenti dar siguri.
mai intai vom avea buletine care vor
conţine date biometrice, inclusiv amprente, iar datele de identitate vor fi stocate pe un cip.. personal estimez ca in 2-3 ani vor incepe cu cipuriea obligatorie a populatiei (ma refer la cipuri in corpul uman)pentru a putea controla mai usor oiile, iar in caz de atac iminent vor putea controla sentimentele si suprima practic identitatea...
si cel mai dragut, satul va plăti 32 de milioane de euro pentru schimbarea cărţilor de identitate.

Acum pentru cei ignoranti care cred ca exista criza financiara si care inca mai cred ca nu se putea evita situatia economica a tarii(lumii), va doresc cipare fericita si un sfarsit dureros..

inca un lucru interesant este reactia omului.. care atunci cand aude cuvantul "conspiratie" il apuca rasul penibil care ar fi mai bine plans...

imi este sincer frica cand ma gandesc la ce viitor ne asteapta,oamenii de rand...