Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Desene pe foaie, digitale si lucrari 3D
-
Senior Member
Cautam mai demult niste modele de graffiti si am vazut un desen al unui grafician care mi-a placut la nebunie si mi-a ramas in minte. Dupa cateva luni mi-am amintit de respectivul desen si am incercat sa fac ceva in genul acela din ce mai tineam minte cu adaugiri. Mi-a luat destul de mult sa il termin...aproximativ 50 de min, 1 ora, dar satisfactia a fost pe masura 
Deocamdata incerc sa fac progrese pentru anatomie cat mai mult, am inceput sa desenez si ochi destul de bine, incet, incet mai invat cate ceva si sper sa reusesc sa imi iau o tableta pentru photoshop... ca atunci probabil as petrece mai mult timp ce "creionul" in mana.