Ma intrebam care ar fi memoria maxima admisa de PS3 -- interna . Am citit pe un forum din U.S.A ca maximul suportat pe intern ar fi 320 GB si extern 2 TB mai sus nu citeste , si le citeste doar daca sunt formatate Fat32 . Neaparat trebuie sa fie HDD de 2.5''(notebook) , 5400 RPM nu mai mari , S-ATA (Serial ATA) , vreau sa il schimb deoarece al meu are 40 GB si deja am probleme cu el . As vrea sa stau linistit m-am gandit la 250 GB si merge sigur dar ma gandeam ca pentru 100 ron daca cineva imi poate confirma ca este ok m-as ridica la 500 GB .

Mi s-a recomandat Segate , Samsung sau WD

Multuam ,

Need HELP !

---------- Post added 28-08-2010 at 07:27 PM ----------

Quote Originally Posted by Geonebun View Post
Salut , caut sa cumpar un monitor de 19' pe care sa rulez consola ps3.Sa fie undeva in jurul la 500-600 Ron.Daca are cineva sa imi dea o poza ceva cam cum ar trebui sa arate , in special in spate ca nu stiu ce mufe trebuie sa aibe , ms.

Salut eu pentru 150 RON in plus adica la 750 RON mi-am luat de 23 inch un LG FULL HD cu intrare HDMI modelul este LG W2363V . Cata un monitor cu conector HDMI ,daca bugetul este de 600 ron probabil te vei putea ridica la o diagonala mai mare decat 19 '' .