Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: De ce pierd puncte in sistemul de Experience ?
-
Senior Member

Originally Posted by
RaverX
Nu man, nu ma plang, doar sunt curios

Din partea mea poate sa-mi scada si toate punctele si sa ma puna pe negativ, ca doar nu pot vinde punctele alea.
Asa-s eu, mai curios, daca tot s-a implementat o chestie as vrea sa o inteleg.
Inteleg ca pierzi puncte daca nu postezi. Sau daca primesti o infractiune.
Din ce am observat pierzi puncte si cand postezi la Publicitate, dar nu-s sigur de chestia asta, ar fi super daca MonkY ar putea sa confirme sau sa infirme.
Dar e clar ca mai pierzi puncte si in alte situatii si chiar as fi foarte curios sa aflu care-s situatiile respective.
eh ziceau si eu asa ca "te plangi" in gluma . Si eu am fost candva curios la faza asta si stiu ca a mai raspuns odata monky cuiva la intrebarea ta .Da sincer nu stiu cand a fost asta si in ce thread s-a mai postat . Oricum eu is si mai curios cum se face ca uneori pierd numa 15 XP si alte ori 1015 XP desi fac acelasi lucru zilnic (postez , vizitez , primes/dau thanks-uri etc)