Quote Originally Posted by Enthroll View Post
wait what? cum e posibil? ca diseara ma bat si eu cu el, any advice?
pa trebuie sa fii atent ca False King-ul are o vraja prin care te loveste cu sabia (din cate tin minte te ridica sus cam ca si Penetratorul ) si atunci o sa iti scada 1 soul level . Eu am muscat-o de 3 ori .

Ce sfaturi as putea sa iti dau ? daca esti mage de preferat ar fi sa ataci de la distanta cu fireball (de la Dragon God) sau cu Soul Arrow (de la False Idol ) ..parca asa ii zicea la vraja . O sa aibe un atac la care ii ia intre 3 si 5 secunde sa atace asa ca teas sfatui sa il ataci sa opreasca vraja sau sa fugi cat de departe poti . Vraja aia face o unda de soc ce poate scadea foarte mult . De asemenea , trebuie sa te sincronizezi foarte bine ca sa te feresti de charge attack-ul lui . Consideral un fel de Penetrator cu vraji . Ca la orice boss , trebuie sa ii observi miscarile si dupaia sa actionezi cum crezi ca ii mai bine (sa te feresti , sa blochezi , sa ataci etc) .

Eu is la al 2lea run si am terminat lumea 4. Is la archdemon la lumea 1 si 2 (cred ca la Dragon God-ul ultimul ) . La lumea 3 tot ma chinui sa omor Man eater-ul . Iar la lumea 5 nici nu prea am fost .
URASC lumea 5 . Mi se pare cea mai grea dintre toate . Bosii sunt foarte usor de omorat da sa ajungi pana la ei e extem de greu si dureaza f mult . Ca sa nu mai zic de ultimul boss de la lumea 5. That was a joke .

Eu acuma ma joc offline si incerc sa il termin Pure white , numa pt a obtine armele si inelele unice . Da am o intrebare . Dupa ce fac toate Pure White Tendency event-urile ar mai avea rost sa incep sa ma sinucid de f multe ori in Body Form pt a obtine Pure Black Tendancy si pentru a face celelalte event-uri ? Sau ar trebui sa fiu Pure Black la New game ++ ? De asemenea , ar fi indicat sa ma joc online daca vreau sa am Pure Black World Tendency ?

Jocul a devenit destul de greu de cand am dat NG+(am terminat prima tura cu lvl 90 , deci va dati seama) . Acuma mi cam ciuda ca m-am grabit sa termin jocu si ca nu am facut trofeele acelea de bronz cu upgrade-urile . Inainte omoram majoritatea creaturilor cu o lovitura . Acuma ...mai greu . Si de ma gandesc sa las trofeele alea pt NG ++ cred ca o sa fie si mai greu . Nu ?