Quote Originally Posted by Atrium View Post
Bun, dar pentru triggerele acelea se pot gasi rezolvari, cum ai zis tu.
Asa si la dpad, exista tone de mod-uri pe net. Iti cumperi, schimbi dpad-ul actual si gata. Ai gasit rezolvare.
Cu ce anume te deranjeaza ?
Glumesti ? Sau poate vorbim de altceva. Eu ma refer la L2/R2 de pe care fara addon triggers, iti aluneca degetele pur si simplu. E ca si cand ai incerca sa tragi cu un pistol al carui tragaci nu este concav ci convex.
Iar despre ergonomia DS3-ului nu stiu cine s-ar plange avand in vedere ca forma in principal este la fel ca si a controller-ului PS, PS2, si este mai mult decat comoda in mana. In plus consolele mentionate stiti si voi in ce numar s-au vandut si in tot acest timp nu s-a justificat o schimbare de design/ergonomie pentru ca nu era nevoie de ea. Chiar nu stiu care ar fi problemele de ergonomie mai sus mentionate... Eventual pentru cei cu mainile prea mari ? Cu degete gen sticla de coca-cola ?
Probabil ca ai lipsit cativa ani de pe "scena", insa si pe vremea PS2-ului erau aceleasi plangeri legate de ergonomia gamepadului... De ce oare in nici-un top nu gaseai controllerele de la Sony pe primul loc ? Crezi ca degeaba ? Also, de ce crezi ca se vindeau atat de bine third party controllers ?

Nu, nu am maini prea mari cu "degete gen sticla de coca-cola", insa comparativ... daca ma joc pe PS3 prea mult, dupa 2-3 ore ma dor incheieturile, ma stresseaza coltzurile, etc... ceea ce la gamepadul de la X360 nu se intampla nici dupa 5-6 ore. E unul din motivele pt. care majoritatea jocurilor mi le cumpar pe X360. Vreau sa ma joc fara sa ma apuce dureri de mana, sau sa am grija sa nu-mi sara triggerele... In rest, pt. dpad-ul de la DS3, tot respectul. Dar cam atat... pentru ca urasc tampenia asta, de a trebui sa-mi introduc gamepadul la incarcat... desi am sute de acumulatori de 2700mAh langa mine...

---------- Post added 01-09-2010 at 03:48 PM ----------

Btw, si poll-ul nostru se pare ca are aceeasi parere: http://www.consolegames.ro/forum/f6-...entru-console/