Am prins cat de cat miscarile la Eddy & Christine, mai am pana sa invat combo-uri d-alea enervante de nu te poti ridica de jos.Imi place la Tekken ca e un control mai intuitiv, parca simti mai bine lupta si poti reactiona din reflex cu faze spectaculoase si tot felul de combinatii suprinzatoare. Singura chestie care nu-mi place e sistemul asta de juggle.. dar asta e, ne adaptam.
Tekken e mai pe gustul meu, fata de SSF IV, care nu m-a atras atat de mult pe cat credeam. Nu l-am mai bagat in consola cam de mult timp.
Acum m-am apucat si de scenario mode... Nu inteleg ce-i cu iconita aia de heal (? .. casuta alba cu un plus verde) de sub bara de viata, e ca un fel de medkit or what? Te poti vindeca cu diverse item-uri in timpul luptei?
Oh and.. exista vreun mod de a sta mereu cu fata la inamicul pe care e target-ul? Banuiesc ca trebuie sa apesi in directia opusa inamicului ca sa parezi, nu? Asta in loc sa stea cu fata la inamic si sa pareze, o ia la fuga in directia opusa.![]()

Imi place la Tekken ca e un control mai intuitiv, parca simti mai bine lupta si poti reactiona din reflex cu faze spectaculoase si tot felul de combinatii suprinzatoare. Singura chestie care nu-mi place e sistemul asta de juggle.. dar asta e, ne adaptam.
Reply With Quote