Daca sunt multumit de PSB-uri ? Hmm... daca nu castig marele premiu la 6 din 49 sau nu se ard or something... probabil ca o sa mor cu ele. Sunt mai mult decat multumit... sunt extaziat de ele. Foarte rapide atunci cand e nevoie, cristal atunci cand se cere, cu medii bine definite... iar joase atat de ok incat n-am ce face cu subwoofer-ul. Ba din contra, am mai scazut din joase cu ajutorul receiverului... ca altfel ma trezesc cu vecinii non-stop la usa (de politie nu mai zic). Sunt genul de boxe care alaturi de un NAD sau Yamaha bun pot reda o chitara sau o clapa de jazz cu o claritate de ti se ridica parul pe maini... dar care bubuie atunci cand e cazul la ceva house/hip hop.

Surroundurile acelea sunt senzationale... eu personal n-am mai auzit/vazut niste surrounduri atat de bine facute si definite. In plus, faptul ca sunt surround cu adevarat (au difuzoare si reflex-uri in mai multe directii) le fac de nota 20. De gasit nu stiu unde sa le gasesti (mie mi-au venit din Canada)... insa sunt sigur ca la distribuitorii PSB poti face comanda. Atentie insa, "micutele" acelea de surround sunt aproape cat tankurile de standfloors T65.

Bafta la auditie !

P.S. La receiver ai putea merge mai sus in gama Yamaha... din pacate, sari prea mult din buget. Dar pt. inceput, ce ai ales e suficient. In timp, upgrade. Cel mai important sunt incintele (boxele)... pe care sper ca nu vrei sa le schimbi anual... Receivere ies garla... mai toti producatorii scot linii noi anual.