Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Receiver + boxe Help
-
Admin
Daca sunt multumit de PSB-uri ? Hmm... daca nu castig marele premiu la 6 din 49 sau nu se ard or something... probabil ca o sa mor cu ele. Sunt mai mult decat multumit... sunt extaziat de ele. Foarte rapide atunci cand e nevoie, cristal atunci cand se cere, cu medii bine definite... iar joase atat de ok incat n-am ce face cu subwoofer-ul. Ba din contra, am mai scazut din joase cu ajutorul receiverului... ca altfel ma trezesc cu vecinii non-stop la usa (de politie nu mai zic). Sunt genul de boxe care alaturi de un NAD sau Yamaha bun pot reda o chitara sau o clapa de jazz cu o claritate de ti se ridica parul pe maini... dar care bubuie atunci cand e cazul la ceva house/hip hop.
Surroundurile acelea sunt senzationale... eu personal n-am mai auzit/vazut niste surrounduri atat de bine facute si definite. In plus, faptul ca sunt surround cu adevarat (au difuzoare si reflex-uri in mai multe directii) le fac de nota 20. De gasit nu stiu unde sa le gasesti (mie mi-au venit din Canada)... insa sunt sigur ca la distribuitorii PSB poti face comanda. Atentie insa, "micutele" acelea de surround sunt aproape cat tankurile de standfloors T65.
Bafta la auditie !
P.S. La receiver ai putea merge mai sus in gama Yamaha... din pacate, sari prea mult din buget. Dar pt. inceput, ce ai ales e suficient. In timp, upgrade. Cel mai important sunt incintele (boxele)... pe care sper ca nu vrei sa le schimbi anual... Receivere ies garla... mai toti producatorii scot linii noi anual.