Quote Originally Posted by zerogravity93 View Post
Am si eu o rugamintela tine Donely daca ne poti explica cum sa rulam acest Homebrew PS3 FTP Server Homebrew Application is Released! - PS3 NEWS - PlayStation 3 News - PS3 Hacks (Acest homebrew permite rularea backup`urilor mai mari de 4 gb ,PS3`ul recunoscandu-le ca si 2gb ( pentru 6gb) 3gb (pentru 11gb). Nu prea am inteles eu multe din acea descriere de 'How to use' dar poate un Modder profesionist cu 15 ani in domeniu ca tine ne poate explica. Mersi
Deoarece sunt intrebari cu tenta de warez, te rog suna-ma sau ia ID-ul meu sa luam legatura si am sa iti explic exact cum sta treaba. Sincer nu ai nevoie de asa ceva pentru ce vrei tu, dar am sa iti explic calea cea mai simpla fara sa te complici cu asa ceva.

---------- Post added 09-09-2010 at 07:31 AM ----------

Modare PS3 cu modchip PS3jailbreak USB-Groove disponibila pe stoc !!


Atentie !!

NU faceti inca update la 3.42, pentru ca PS3jailbreak Groove, merge deocamdata numai pe FW 3.41. Daca aveti versiune de de FW mai jos de 3.41, faceti update la consola cu FW-ul 3.41 pus pe un stick si nu de pe net. NU este recomandat sa faci Update la 3.42 pana cand nu iese update la PS3Jailbreak si la manager.

Asigur asistenta tehnica de instalare.
Garantia nelimitata, atata timp cat nu se intervine asupra lui.
Compatibil cu modelele FAT si SLIM. Suporta toate regiunile: USA, JAP, PAL si KOREA
Suport HDD extern, homebrew, disable your console from doing automatic updates, etc
Consola ramane in garantie.
Garantie la modchip pe timp nelimitat. Upgrade la el gratuit.

Modchipul PS3jailbreak Groove suporta :

1. Upgradeable hardware firmware thoroughly!
2. �Upgrade� for software upgrading and avoids to be blocked by SONY. Users can also upgrade the updated software through computer.

Pret = 200 ron

************************************************** ************************************************

Tutorial de instalare si folosire :


PlayStation 3 * FAT. Just turn off the console from the rear switch.
PlayStation 3 * SLIM. It is essential to disconnect the power cord from the back of the console.

1. Apasa butonul de Power al consolei dupa care apasa butonul Eject.
2. Dupa ce se va incarca PS Jailbreak-ul, conecteaza un storage device (hdd, stick) pe USB la consola pe care ai pus Backup Manager. Mergi in Game menu la optiunea "Install Package Files" dupa care selectezi Backup Manager.
3. Odata operatiunea incheiata, in meniul Games va apare Backup Aplication Manager. Selecteaza-l si porneste-l.
Odata pornit, introdu in consola jocul la care doresti sa faci backup. Daca vrei sa faci backup pe device-ul extern (hdd sau usb stick), apasa butonul O. Dupa aceea poti alege destinatia backup-ului.
4. Pentru a incarca un backup creat, pur si simplu introdu un joc in consola (poti folosi aceeasi sursa) iar din meniul lui Backup Manager alegi backup-ul dorit si apesi butonul X. Poti sterge un backup folosind butonul triunghi.
5. Dupa selectarea backup-ului dorit, apasand X te va intoarce automat la meniul principal, la extra optiunile din Backup Manager, si in final la incarcarea jocului (apasand odata in sus pentru a vedea jocurile aparand). Jocul selectat e gata, poti sa te joci de pe backup !

Pentru comenzi si asistenta tehnica de instalare: 0722.766.149 - YM: doncorleony - [email protected]
Trimit in tara numai prin curierat rapid.

Va rog fara discutii inutile de warez si spam in acest thread !! Orice update nou la modchip pentru FW 3.42 si versiune noua de backup manager, va fi postat de mine aici.