Single post: Samsung Galaxy S
-
Admin

Originally Posted by
Webpredator
Maestre,esti posesor de iPhone

E normal sa te "usture" daca altii gasesc ac in carul cu fan versus minunea Apple

Eu am scris mai sus sa nu mai sariti atat cu iPhone-ul si sa vorbiti de telefonul vostru din mana. Si culmea, vad ca primul lucru pe care-l scrii e fix: "esti posesor de iPhone". Pfft. Spre deosebire de tine, si de altii (care vorbesc din auzite), eu ieri m-am jucat si cu iPhone 4 si cu Galaxy S. Am mai avut cateva ore pe mana Galaxy S, insa n-am avut iPhone 4 pt. comparatie. Concluzia mea (proprie si personala) e ca astept iPhone 4. Dar stiu ca n-are rost sa mai explic ce mi-a placut si ce nu... pt. ca avand iPhone, orice argument va fi considerat "usturator", therefore incoerent si inacceptabil.

Originally Posted by
Webpredator
Eu sunt de parere ca cine isi ia telefon cu Android - nu suporta Apple si politica lor
Nu e rebeliune , it's a choice

Ce aiurea... sa-ti cumperi un alt telefon sau PC pt. ca nu-l suporti pe Steve Jobs, Bill Gates... Mai stiu eu pe multi care si-au tras Linux (pt. ca nu suportau Microsoft-ul). Si dupa o saptamana trageau torrents cu Windows piratat si ma intrebau cum scapa de LILO
... Sper ca urasti si politicile celor de la BMW, Mercedes, Ferrari, Audi, VW... ca sa ai libera alegere de a-ti lua o Dacie.
P.S. Si totusi nu inteleg cu ce e diferita politica unei firme ca Apple in comparatie cu Samsung ? Pt. ca din cate stiu la ambele dam bani cu galeata... Diferenta e ca la Samsung pun pariu ca Webpredator habar n-are cine este C.E.O. sau ce au facut revolutionar in ultimii 20 de ani. Personal n-am vazut vre-un OS de la Samsung, vre-un player care sa se apropie de iPod, vre-un laptop sau PC care sa se apropie de Mac-uri, and so on... Prin urmare, nu inteleg, de unde "furia" asta impotriva Apple si ridicatul in slavi a lui Samsung.
Hai ca m-ati convins si de data asta sa vorbesc pro Apple (desi eu n-am nici macar un Mac in casa). Sorry, dar n-am ce face... unele argumente mi se par puerile. But maybe that's just me, at 4:20 AM.
Peace out ! Cand ma trezesc, sper sa gasesc aici numai tweaks and tricks pt. Galaxy S. Spun ca sper fiind constient de faptul ca voi gasi numai discutii pro si contra iPhone. N-ar fi mai bine sa dam merge la threaduri ? Sa facem si Galaxy si iPhone in acelasi loc ? Scapa multi de grija unuia sau altuia