1.hdloader este warez deoarece: incurajeaza pirateria,nu este aprobat de sony(deci a fost facut cu un sdk ilegal) si sony a castigat in instanta trecerea hdloader in ilegalitate ,iar cei care au vandut hdloader si au fost dati in judecata de sony au fost nevoiti sa plateasca despagubiri pentru furt intelectual
2.asta nici unul din noi nu o putem spune cu siguranta,nu avem un asa mare esantion de console de aceea am spus ca este opinia mea
3.in cartea mea pentru ecdl avansat scrie asa ".... termenul de arhitectura hardware se va folosi pentru a face referire la alcatuirea interna a unui sistem (componentele acestuia, rolul fiecareia, conexiunile si interactiunile
dintre componente)"+daca elimini hdd sau integrezi gpu si cpu in acelasi cip schimbi componentele,interactiunile si conexiunile;
daca ai o alta definitie a arhitecturii hardware te rog sa mi-o impartasesti prin pm sa-i scot ochii doamnei profesoare cu ocazia inceperii anului scolar
4.nu am spus ca hdloader nu ar avea avantaje

sper ca nu mi-ai luat posturile drept o insulta
ps:Eu am un fat scph-30003(pe langa un slim) si cele schimbate tot din aceasta serie faceau parte.Exista un fix ptr astea 30000 ?ca as vrea sa-l donez unui var si as vrea sa-l tina cat mai mult