Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Mturk (Amazon)
-
11-09-2010 15:37 #3303 SP
Member

Originally Posted by
Dudel
Eu nu cred ce spui tu. Sa zicem ca totusi ar trebui sa platesti TVA la produse peste 14$, da' chiar si asa nu te pot pune sa platesti TVA pe transport. Ii imposibil.
nu i imposibil
iti zic eu...mi s a intamplat..
am comandat un hdd de la electronica direct...era vreo 80+60...era aproape 150 de dolari cu totu
si a trebuit sa merg la un oficiu postal la peste 100 de km dupa el...
iar pe pachet...la valoare declarata era 140+$ si ar fi trebuit sa platesc peste 100 de ron parca...
dar ala m-a iertat ca era Pastele si zicea ca am cheltuit bani cu totii si ma iarta de data asta...
deci...se poate...
acum...cu tva de la 14 dolari...nu conosc...la mine e de la vreo 40