Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Red Dead Redemption
-
11-09-2010 20:05 #1035 SP
Member

Originally Posted by
rogele 1
Am o mare problema la multyplayer.Cum intru in joc dupa doua secunde ma deconecteaza ca am connection issues with other players.CE SA FAC ???
Exact aceeasi problema o am si eu.Mentionez ca am un ps3 fat de pe care ma joc , cand intru in anumite free roams sau shootouts etc ma da afara .. zice ca am incompatibilitate cu alti players DAR consola lui fratimiu , un slim nou , noi ne jucam din aceeasi camera , el nu are probleme de genul asta.Eu am un rooter care tine 2 PC si 2 PS3.
Amandoi in poose intram intr un meci , pe mine ma da afara , pe el nu .. nu mai stiu ce sa mai cred , ori sunt serverele nasoale cu incompatibilitati , ori e de la ps3 fat .. ori de la IP de la rds .. aceeasi problema am avut o si in GTA4 si in Midnight club LA .. tot Rockstar servers.