asa dati vina pe mine, uratilor >, evident glumesc.

ihmo orice discutie care contine magicul cuvant "vs" e binevenita, ATATA timp cat este civilizata si fiecare aduce argumente cat de cat valabile. si ca sa pun capat polemicii as vrea sa va zic si eu ceva. nu uitati un lucru, din acest razboi invizibil dintre PES si FIFA doar anumiti oameni au de castigat, ati ghicit, noi (gamerii). ganditi-va in felul urmator, avem de unde alege, nu sunt obligati sa cumparam acelasi joc over and over. pana la urma suntem indivizi cu gusturi diferite si e si normal ca unii dintre noi sa prefere PES pe cand altii FIFA. de ce? pentru ca fiecare joc are punctele lui bune si cele slabe, nu voi sta acum sa le insirui pentru ca le stiti deja, si in functie de ce vrea fiecare isi va alege jocul.

dau un mic exemplu, eu: prefer sa joc cu echipe licentiate, cu un meniu modern, sound-track placut si cu un gameplay care poate fi adjustat, nu uitati exista MANUAL si o sa vedeti cum pasele stil ping-pong vor disparea iar numarul de goluri va scadea drastic. sincer nu as putea sa compar jocurile, ca ultimul PES pe care l-am jucat a fost acum 3 ani, chiar de aceea am stat deoparte pana acum, insa stiu cate ceva despre el.

nu uitati cel mai important lucru, GAME ON!