Quote Originally Posted by ffocus View Post
Nu? Dar ce inseamna? Pentru ce renunta lumea la Live si mai nou la PSN? Da-mi cateva exemple, te rog. Accept si o sanctiune pentru off-topic.
ffocus, ma asteptam la mai mult de la tine... Cred ca s-a discutat de mii de ori despre modare (care este cat se poate de legala). Stiu ca toti sunt stressati de ce se intampla cu PS3-ul, insa pt. mine nu exista numai PS3 ca si consola in ziua de azi. Am modat Xbox-ul pt. XBMC (the best media player ever !), am modat PS2-ul pt. o groaza de homebrew si cel mai important pt. ca am reusit sa-mi pun jocurile (originale, da) pe hard. In felul acesta PS2-ul meu va trai forever (are deja vreo 10 ani). Xbox 360-ul nu l-am modat pt. ca nu am vazut homebrew sa merite, iar pt. backup la jocuri pe hard oricum consola are integrata functia respectiva. Probabil ca daca avea si PS3-ul optiunea de a se instala pe HDD si un player serios (sa nu mai vorbim de Linuxul oprit), nu s-ar mai fi ajuns la atata piraterie.

Acum... avand consolele respective modate... asta inseamna ca piratez ? Mai ales ca detin toate jocurile originale... Daca tu crezi ca da, atunci e problema ta.

Pe de alta parte, cei care pirateaza in draci, care nici macar nu au Live sau PSN... aceia ar trebui "huliti". Si nu pentru ca au consola modata, ci pentru ca pur si simplu PIRATEAZA. Nu vor sa plateasca jocurile, indiferent daca au bani pt. jocuri sau nu. E cu totul altceva.

P.S. E foarte posibil ca daca prin modarea PS3-ului sa apara si un XBMC dedicat PS3-ului... ca si eu sa o modez. Nu ma deranjeaza ca pe consola sa am best media player ever... fara sa stau sa fac servere de media sharing

Now, let's get back on-topic !