pff.. o sa las si eu controllerul putin din jos ca sa scriu si eu cateva impresii despre demo.

ca sa fiu sincer nu ma asteptam la mare lucru de la FIFA 11, cel putin din cate am vazut in videouri, nu ma asteptam sa fie atat de DIFERIT fata de seria FIFA, da de seria FIFA nu de FIFA 10. jocul e incredibil, datorita noilor features: PRO passing, Personality+, 360 battle for possesion, noul sistem de sut, AI imbunatatit (chiar te dribleaza, cu greu il opresti), centrariile, noile animatii (mai ales atunci cand dai cu capul), disparitia paselor stil ping-pong (acum e greu sa pasezi si la 3 m de tine), terenul chiar are iarba de data asta, toate aceste schimbari duc FIFA la un alt nivel, e ca si cum te-ai uita la un adevarat meci de fotbal, totul e natural. pot sa scriu sute de cuvinte ca nu voi reusi sa transpun feelingul pe care il ai atunci cand ai controllerul in mana si il controlezi pe CR7 sau Kaka, e incredibil.

acum partea rea e ca daca veti juca demo-ul puteti spune bye bye FIFA 10, e prea mare diferenta dintre cele doua.

PS: @giovanni_homies vezi ca singurul stadion disponibil in demo e Santiago Bernabeu

PSS: ai dreptate @Accent, my bad :">