Grey, io am separat de la inceput, af 12" hot toys si statuete sideshow, da' batman batman

Quote Originally Posted by Legolas13 View Post
Starkiller si Vader arata MAGNIFIC, mai ales cu acel "strop de culoare". Iron Man banui ca e Sideshow, dupa pozitie, dar parca arata maim bine in pozele produsului. Nu stiu, e ceva la culori care nu imi place. Gambit arata FENOMENAL, desi aprca da putin spre Wolverine Sabertooth, Bruce Lee si Legolas sunt magnifici. Bruce Lee de cine e facut ? Ca nu am gasit decat un bust eu.
Starkiller e custom, capul e hot toys (il am si eu ), corpul true type (cel mai bun corp de af-uri 12", tot de hot toys), si restul de ici-colo. Iron Man e tot HT, scot astia iron man pe banda acum, toate versiunile

Bruce Lee e de la Enterbay, e la scala 1/4 (deci cat un premium format) si ma gandeam serios serios sa-l iau. Bustu' de l-ai gasit tu e tot enterbay, numai ca a fost atat de misto bustu' ca lumea vroia si picioarele Si asa a aparut asta. De fapt, inca e la precomanda pt europa, oricum a aparut recent, max 1 luna.

Si linku' la superman forever cum l-ai gasit ca io am cautat xD Man, stai sa vezi la ce pret o sa se termine, cate sute de dolari xD

edit: ah, acum m-am prins cum l-ai gasit, omu' a listat supermanu' la collectibles