Quote Originally Posted by Spike View Post
- suturile mi se pare capitolul la care s-ar mai putea lucra. in majoritatea fazelor sunt destul de haotice si depind mai mult de bulan (am dat cu acelasi jucator sut pe diagonala cu latul din afara careului. o data am dat gol in vinclu desi eram tinut, alta data liber a dat efectiv o pasa la portar desi am tras tare, cu alta okazie sut pe jos teleghidat langa bara). De suturile de la distanta (25 -30 m) nu zic nimic pt ca nu prea am avut cum sa trag din cauza apararii f agresive. Sunt curios cum or fi suturile pe manual sau semi assisted.
- Centrarile. Acelasi comentariu ca la suturi. haotice uneori ies alte ori nu, din pacate nu depind de faptul dc esti sau nu marcat in majoritatea situatiilor
si la suturi si centrari conteaza foarte mult noul feature: pro passing; e mult mai real in felul acesta, nu toate suturile, centrarile sau pasele ies la perfectie in realitate, chit ca esti marcat sau nu si pe acest lucru se bazeaza pro passing si pesonality+. acum depinde ce vrei de la joc, realism pur sau un arcade care tot timpul se comporta la fel in situatii asemanatoare.

apropo de campionat avand in vedere cat de mult s-a schimbat fifa nu cred ca mai este nevoie sa facem cu manual si as putea sa insiuri o grmada de motive, dar sunt sigur ca si tu le sti deja .