+ am uitat sa zic mentionez un mare plus al jocului (chiar dc e copiat cu nesimtire din pes 2010) si anume sistemul de recuperare a mingii, unde trebui sa apesi pe x la timpul oportun pt a incerca o deposedare. rar recuperezi mingea dc tii apasat pe x sau pe o intr-una.

Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
si la suturi si centrari conteaza foarte mult noul feature: pro passing; e mult mai real in felul acesta, nu toate suturile, centrarile sau pasele ies la perfectie in realitate, chit ca esti marcat sau nu si pe acest lucru se bazeaza pro passing si pesonality+. acum depinde ce vrei de la joc, realism pur sau un arcade care tot timpul se comporta la fel in situatii asemanatoare.

apropo de campionat avand in vedere cat de mult s-a schimbat fifa nu cred ca mai este nevoie sa facem cu manual si as putea sa insiuri o grmada de motive, dar sunt sigur ca si tu le sti deja .
yo sunt de acord ca nu trebuie sa iasa toata pasele, dar cum de ies majoritatea suturilor si centrarilor cand esti tinut, iar cand esti liber sa intampla de multe ori sa dea o chifla? eu cred ca raportul ar trebui sa fie un pic invers si anume sa iti rateze executia cu o pondere mai mare atunci cand e tinut, decat atunci cand esti liber. cel putin asta este ideea mea despre realism. momentan raman la ideea ca tot sitemul asta de personality este ca o ruleta unde nu poti stii dinainte rezultatul. poate fi fun dar pot aparea si situatii ca la fifa 10 unde am inalnit multi jucatori care se bazau exclusiv pe sutul pe diagonala. dadeau de ori cate ori puteau pt ca stiau ca din 3-4 suturi unul tot intra indiferent dc erau tinuti sau nu. eu asta as fi vrut sa se schimbe.

despre campionat si eu cred ca momentan ar trebui sa ramanem la modul assisted