Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Clubul Dreamcast - This is not a dream, it's... Dreamcast

1. #2 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    A fost excepțională! �ncă-mi aduc aminte de dashboard-ul animat și de mp3 playerul care era (pe vreamea aia) ceva de vis

N-am prea avut multe jocuri pe ea (se găseau și greu pe la noi atunci...). C�teva le mai și am...

Soul Calibur - Continuarea jocului Soul Blade/Soul Edge - (țin minte că...aproape că am pl�ns de bucurie c�nd l-am văzut pe Yoshimitsu (Tekken Series) �n lista de personaje, plus niște melodii in-game de nota ZC (In the Name of the Father - Siegfried Stage)

The House of the Dead II -
    ce să mai zic...zombie! �ncă de mic am avut o manie pentru zombies! C�nd am primit cadou de ziua mea acest joc...aproape că am explodat! Mi-am lăsat toți invitații și-am fugit să mă joc! Culori perfecte, interacțiunea �ntre personaje era foarte bună, mereu era ceva de zis și de făcut. Cel mai greu boss..."magicianul" - care se regenera...deci era INFERNAL! - dar tot l-am trecut

Alone in the Dark: The New Nightmare -
    la fel, un joc superb! L-am jucat prima dată pe PlayStation 1 dar aici...era �mbunătățit. Oricum e peste Alone in The Dark 5 (ăsta nou) din toate punctele de vedere.

Atari Anniversary Edition

Sonic Adventure -
    motivul pentru care mi-am dorit Dre@mcast

Resident Evil 2
    ]
    Resident Evil: Code Veronica
    ]
    Resident Evil 3: Last Escape
    ] - ...no comment! (că iar scriu zece pagini...și mă leg de filmele Resident Evil și de banalitatea Resident Evil 4 și Resident Evil 5. Niște umbre ale adevăratelor jocuri Resident Evil!)

Bust a Move 4 -
    și �n ziua de azi mă mai joc acest joc. Păcat că nu-l importă pentru XBLA.

Capcom Vs SNK 2
    Guilty Gear X
    Marvel vs. Capcom 2: New Age of Heroes

Mortal Kombat Gold -
    personajele extra, au meritat!

Nightmare Creatures II

Quake III Arena
    (cam aiurea �n split screen...)

Street Fighter III: Third Strike

Vanishing Point
    (pe vremea lui...concurent serios pentru Gran Turismo)

Vigilante 8: Second Offense -
    hehe...rivalul seriei Twisted Metal.

Ikaruga
    ]
    Triggerheart eXelica
    ] - acestea le am și pe X360 (XBLA) și vreau să vă spun că...m-au ținut �n fața TV-ului ore și ore. Ce era nou...viteza excesivă și folosirea combo-urilor pentru un chain blast mai bun. Jocuri grele Japoneze!

...am (prin tona de reviste) un articol special �n care era prezentată ultima consolă [email protected] toate semnăturile...Doamne, era GOLD!

Niciodată nu te vom uita..micuțule Dre@mcast!
    Attached Images Attached Images sega-dreamcast.439317.jpg dreamcast02.jpg 00002.jpg 212.jpg