Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Religii, ateism, argumente si contra-argumente
-
Senior Member
Este o vorba: "lupul isi schimba parul dar naravul ba", am sa-ti spun motivul pentru care catolici nu ti s-au parut asa rai sau mai bine spus numele: Papa Ioan Paul al doilea. Sincer nu stiu cum a ajuns omul acela papa, avand in vedere modul lui de gandire total diferit fata de celelalte capeteni bisericesti, dar a ajuns si intradevar a facut schimbari in bine, sub domnia lui cazuriile de pedofilie au scazut drastic, a oprit operatiunile de spalare a banilor (sau cel putin o parte din ele), catolicismul a abandonat statusul de superioritate asupra celorlalte religii (mai ales asupra celor ce il venereaza pe Dumnezeu), deoarece pana la urma toti se rugau la acelasi zeu, a incercat sa aplaneze deasemenea si conflicte. Intradevar sub domnia lui catolicismul nu a mai fost ce a fost, dar din pacate a murit si cu noua conducere se pare ca o iau iara pe drumul cel vechi, cazuriile de pedofiilie brusc au crescut, au declarat catolicismul ca singura religie adevarata si toate celelalte niste blasfemi, aici fiind unde am dorit sa ajung, prin modul de inpunere a religiei si datorita strictetii isi forteaza drumul in casele oameniilor, iti dai seama ca mintiile oilor religioase sunt afectate de pumnul de fier astfel crescand si strictetea si desavarsirea catre aceasta religie.