Single post: Ultimul joc devorat

1. #2147 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Quote Originally Posted by JeruKu View Post
    Imi place ca majoritatea celor care intra pe forumul asta au gura mare....si atat. Puteati sa imi spuneti frumos, daca v-a deranjat asa tare, nu sa folositi fonturi exagerate . De asta nici nu am prea postat pe forum pana acuma, din cauza unora ca voi, care comenteaza la orice miscare. In fine...

L.E.: Sunt de acord cu voi (Rasko & Walkman) insa ceea ce au facut ei este un lucru copilaresc. In plus fata de asta, se stia deja ca spre finalul jocului apar zombii/monstrii, iar faptul ca am adaugat eu cateva cifre care reprezinta numele capitolelor nu cred ca le va da cosmaruri noaptea. Mai mult, vor si uita acele numere pana in momentul in care vor juca Uncharted. Dar asta este...

Vad ca esti pe forum din 2009. Intr un an cred ca ai fi avut destul timp cat sa iti dai seama ca trebuie sa folosesti spoiler cand dai anumite detalii despre povestea unui joc.

Nu e vorba ca -virgula- comentam la fiecare miscare, dar eu personal m am saturat sa tot aflu sfarsiturile povestilor unor jocuri inainte sa le joc. Fontul mare nu ti a fost adresat neaparat tie, cat tuturor celor care citesc acest thread.

Ontopic:

Fat Princess - 9/10

Un joc genial. Singurele defecte sunt ca uneori este lag si poate deveni haotic, si ca nu prea l mai joaca lumea.
    Attached Images Attached Images fat_princess_logo.jpg