Single post: Naruto Ultimate Ninja Storm 2
-
Senior Member

Originally Posted by
charliee
DEci Razvy tine cont si de urmatoarele avantaje
LA storm 1 erau 3 boss batle si care sunt urmoatoarele shukaku vs gamabunda tsunade jiraya vs orochimaru si sasuke vs naruto
LA storm 2

)) sunt ogramada + caracterele
Inteleg ce vrei sa spui, dar toti vrem progrese, nu regrese ( din punctul meu de vedere, Special Move-urile sunt un semi-esec ). Ougiurile ( din ce-am vazut pana acum ) sunt chiar mai rele decat cele de la Heroes 1 & 2, unde, desi nu aveai aceleasi facilitati ca la Storm 1, sunt cu mult mai lungi decat cele din Storm 2.
Stiu ca sunt foarte multe boss battle, dar dupa ce termini story-ul, ai misiuni, asta ma streseaza ( deoarece eu de obicei fac toate misiunile, 100 % ). Acum le fac pe cele din Storm 1 uneori cand vin de la scoala, sa ma relaxez, iar de aceea ma folosesc de SM, si nu vreau sa ma stresez cu simplu gameplay, deoarece cand prinzi o misiune in care trebuie sa infrunti 5 caractere la rand... daca stau mult la ele, ma plictisesc si ies imediat dupa ce o termin. Cand joc in 2, las ougiurile deoparte. Plus ca tot timpul imi placea sa ma uit la SM, deoarece exprimau ceva, spre deosebire de Storm 2, unde parca sunt niste simple miscari folosite in timpul luptei. Pe romaneste, sunt urate, nu-mi fac placere sa le vad ( acum am inteles de ce in demo nu era SM... ).
Abia astept jocul asta, am mari asteptari ( in special de la gameplay, story si multiplayer ). Daca nu eram 100% sigur ca va fi un joc bun, n-as fi dat precomanda, ci as fi asteptat un rewiew. So, pacat ca nu s-a lucrat mai mult la una dintre cele mai importante parti din joc si scuze pentru postul lung
.