Comentariul, este f la locul lui, ti-am mentionat eu ceva de grafica? Nu stiu de de lumea se leaga de ceva ce tu nu ai mentionat, a..da stiu, din lipsa de argumente, apropo, de alergare, patinuarul din fifa 10 iti place? Daca esti asa expert in grafica si miscare cred ca ai observat acest lucru, multi au observat, eu nu am criticat grafica sau animatiile sau...bla, bla, bla, eu nu ti-am zis ca PES e mai frumos ca Fifa, nici nu poate, decat FIFa e corect spus, vezi tu... cand nu sesizi subtilitatile e mai greu sa judeci. Iar daca tu alegi un joc pt ca are grafica tare eu te sfatuiesc sa mai mergi la un muzeu de arta sau sa stai mai mult in natura, un joc de fotbal cred ca atrage prin modul de joc mai intai si apoi restul, nu? Iar daca tu crezi ca nu ai nevoie de viziune intr-un joc de fotbal( cunosti definitia ) atunci te cred ca-ti place sa joci robotic si predictibil . Merci.

---------- Post added 20-09-2010 at 07:02 PM ----------

Quote Originally Posted by StevieG25 View Post
Am mai vazut un post de-al tau cand spuneai de treaba cu teleport cu L2 ... care e faza ? Eu nu folosesc , ti apasat pe L2 si ia mingea ? sau trebuie si butonul de pase ?
Si nici ping-pong passes nu prea se folosesc , cele mai importante sunt through passes... nu stiu cu ce noobi joci tu ... eu joc numai in fifa world cup online si ajung mai tot timpul in finala si unele meciuri chiar sunt memorabile ...

Stiu ca se dau pase destul de perfecte pe assisted , dar daca inveti sa te aperi calumea o sa trebuiasca sa mai inventeze si altceva adversarul ... incearca sa joci cu 3 fundasi centrali , 2 foarte rapizi + 1 DMC sau doi ...
Acum sa nu crezi ca sunt un nob la FIFA, am castigat cupa mondiala cu Romania, e o provocare , de cate ori am castigat cu alte echipe nu mai stiu si am ajuns pana in divizia a doua( totul numai on line, nu joc of line) unde am dat de "roboti umani" la greu. Multumesc pt sfaturi.