se pare ca e vorba si de norocul din viata de zi cu zi . Am vazut pe alte forum-uri ca unii cu luck 7 au gasit f repede piatra in timp ce latii cu luck 99 au gasito dupa nush cate ore . stiam ca drop rate-ul la pure bladestone e de 0.5% si m-am gandit ca daca o sa cresc luck-ul si am LSoS la mine atunci maresc procentul ala . Oricum abea astept sa gasesc piatra aia ca dupaia o sa termin jocul dei nca 2 ori in maxim o sapt .

P.S. Destepti astia de la From Softare : din cauza unei singure pietre care trebuia gasite , unii jucatori au adaugat peste 15 ore de joc la contul respectiv . Asta da strategie bun . Dupa se pot lauda multi cu : "am peste 200 de ore de joc ...dintre care 60 am folosit cautand o piatra "

Acuma e vreun mod sa imi scad soul level-ul ca sa pun punctele de la luck la vitality ? nu in sensu sa recuperez sufletele , da in sensu sa scada pretu pt a creste in SL . Daca il las pe False King sa ma suga bine de tot de level ? Ar merge ? stiu ca mi-ar scadea soul level-ul da oare s-ar ieftini pretul pt LVL up ?